Biografia

IMG_1959

Conxita Tarruell i Llonch sabadellenca, de mentalitat oberta, activista cultural, amb ganes d’aprendre i de connectar amb la gent.  Observadora atenta, persona compromesa i empàtica, amb una capacitat innata per a la comunicació interpersonal. Només des d’una perspectiva àmplia ens pot explicar una altra forma de viatjar. Totes aquestes qualitats constitueixen un equipatge valuosíssim a l’hora de viatjar pel món. Com a dona  inquieta ha comprovat en pròpia pell i cor com viatjar desperta la seva ànima i la transforma. A partir d’aquí ha  trobat una eina per escriure llibres de viatges com a creixement personal. Les seves dues grans aficions són viatjar, escriure  i una altra de les seves passions: el gòspel, canta a la coral BQB. Bella Quirze Band. Compagina la seva feina com a professora realitzant conferències i seminaris: a l’A.M.P.A de les escoles, l’Aula d’Extensió Universitària, l’Associació de persones sordes i ha col·laborat en sopars de la fam amb Mans Unides. Ha participat en el grup de projectes de solidaritat del Pla de les Escoles Associades de la UNESCO a Catalunya. Està vinculada amb la comunitat ecumènica de Taizé i participa en grups de diàleg interreligiós. Forma part de l’Associació d’escriptors de llengua catalana. Ha guanyat beques per realitzar cursos a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, d’on és alumne des de fa temps. El seu darrer llibre ha estat escollit per llegir-lo als  Clubs de Lectura de les Biblioteques i li han demanat moderar tertúlies per  intercanviar  opinions amb els lectors.

 

VIATGES REALITZATS

Ha  anat a compartir experiències escolars amb mestres del Senegal, col·laborant amb la FES (Fundació Educació Solidària). Tres anys seguits ha realitzat amb l’ONG Setem rutes solidàries per Amèrica Llatina: Equador, Brasil i Perú. Durant dos mesos ha participat en un projecte d’intercanvi amb diverses escoles de les comunitats rurals de Costa Rica, vivint amb les famílies per conèixer els seus costums. Amb l’ ONG Ethnic ha realitzat rutes solidàries per Gàmbia i El Senegal. Ha viatjat també per l’Índia, Israel, Marroc, Turquia, Sri Lanka, Egipte, Etiòpia, Cuba, Chicago, Nova York, Xina, Sud-àfrica, Mèxic, Baixa Califòrnia i Guatemala.

 

LLIBRES PUBLICATS

Ha publicat set llibres de literatura de viatges:

  • Viatjar com a transformació personal. Una experiència a l’Amèrica Llatina (2008). Editat per Mediaresponsable i Tarannà expedicions
  • Una experiència a Etiòpia. Viatjar com a transformació personal II (2011) Editorial Pagès editors.
  • Paisatges humans de Cuba. Un viatge per redescobrir-se (2012) Editorial Pagès editors.
  • Chicago o una immersió al bressol del gòspel. El seu ressò a Catalunya (2012) Editorial Pagès editors.
  • Viatge a la Xina. Estirant el fil vermell de l’adopció de les nenes (2014) Editorial Pagès editors.
  • Seguint el rastre de Nelson Mandela. Un viatge per Sud-àfrica (2015). Editorial Pagès editors.
  • La força del ritme i la percussió. Viatges solidaris pel Senegal i Gàmbia. El març del 2017 estrena la col·lecció: La maleta del viatger. Editat per Tushita edicions.

PRESENTACIONS DELS LLIBRES

Presenta els seus llibres realitzant vetllades literàries: amb Josep Mª Roviralta. Musicals: amb el cantant sabadellenc MonPep, la coral Bellaquirzeband de Sant Quirze del Vallès, Veus Evohè de Terrassa i Iubilo de Sabadell. . Festes ètniques: cubanes i africanes. Audiovisuals: dissenyats per Pau Martí i Montse Bernad i comentats per l’autora, junt amb la companya de viatge Rosa Pi i Masvidal.

MITJANS DE COMUNICACIÓ

Intervencions en programes de televisió a TV3: Millenium, la Sonora i Signes dels temps. També al programa Estrictament Confidencial de Canal Català del Vallès. Entrevistes a les Ràdios: Estel, Sabadell, Barberà i Martorell. Publicacions en diaris: Sabadell, Vilanova i la revista Catalunya Cristiana. Articles en webs: viajeros.com i viatgeaddictes.

TALLERS D’ESCRIPTURA

Imparteix tallers d’escriptura com a viatge interior, junt amb Miquel Gonzalez Cabré metge i terapeuta de shiatsu Zen, a diferents llocs: Sabadell, Manresa, Castellar del Vallès, Sant Cugat del Vallès i  també a Barcelona específics per mestres a la FECC (Fundació Escola Cristiana Catalunya). En l’objectiu d’ajudar a descobrir el gust d’escriure en tant que eina per connectar amb l’univers de les emocions i fluir en la creativitat.

Visiti la seva web:  https://conxitat.wordpress.com

 

Anuncis

Una resposta a “Biografia

  1. Una biografia vol dir una història d’amor de Déu, una història de salvació unipersonal que repercuteix en tota l’humanitat. Dóno gràcia a Déu per la teva. Bon Nadal.

    Viqui

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s