CALENDARI DE CONFERÈNCIES I PRESENTACIONS DEL LLIBRE: PAISATGES HUMANS DE CUBA

12 abril  a les 22h.  Entrevista  de trenta minuts per Josep Gamell a TV al Canal Català del Vallès

19 abril  a les 19h. Presentació llibre: Paisatges humans de Cuba Biblioteca Vapor Badia de Sabadell La presentació de l’acte serà a càrrec del Sr. Quim Carné regidor de Drets Civils i  Ciutadania. Es passarà audiovisual de l’experiència viscuda a Cuba.

23 abril Sant Jordi  de 13 h 14h i  de 18h a 20h tarda. Signar llibre: Paisatges humans de Cuba, junt amb autors locals a sota la marquesina de la plaça Doctor Robert de Sabadell. Es podrà trobar  també el llibre a la parada de l’escola d’ escriptura de l’ Ateneu  de les Rambles de Barcelona.

Divendres 18 maig Presentació llibre: Paisatges humans de Cuba Al Casino de La Floresta Presentarà l’acte  la Sra  Josefina Abella que ha col·laborat amb la descoberta sobre l’ avantpassat Cayetano Tarruell. Es passarà audiovisual de l’experiència viscuda a Cuba.

Dimecres 23 de maig  a les 19h  a l’ Acadèmia Catòlica  , C/ Sant Joan, 20 · Sabadell  Conferència sobre Cuba. amb el suport d’ Òmnium cultural. Presentarà l’acte Ramon Graells, president de l’Acadèmia Catòlica, i es passarà audiovisual de l’experiència viscuda a Cuba.

Dilluns 4 de juny a les 19h  Presentació llibre:Paisatges humans de Cuba al Corte Inglés Sabadell Presentarà l acte l ‘amiga cubana Margarita Fresco fotògrafa de la coberta del llibre . Es passarà audiovisual de l’experiència viscuda a Cuba.

Dijous 21 de juny a les 19h  Presentació llibre: Paisatges humans de Cuba a l’ Espai Àgora al Centre Civic Sant Oleguer de  Sabadell Presenta l’amic Josep Monràs que ha col·laborat  com a cantautor MONPEP gravant cançons de Cuba per l’audiovisual.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s